Dilimiz, imanımız şirk tuzağına düşürüldü”

 Dilimiz, imanımız şirk tuzağına düşürüldü”

Bir kıraathanede düzenlenen Karakeçili İlçe Kongresine katılan Karakaya, Türkiye`de MHP`nin misyonuna ihtiyaç duyulduğunu belirterek, bu misyonun 2015 seçimlerinde iktidara geleceğini söyledi. Türkiye'nin MHP'ye şiddetle ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Karak

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEVLÜT KARAKAYA KARAKEÇİLİ’DEN UYARDI:

“Dilimiz, imanımız şirk tuzağına düşürüldü”

Bir kıraathanede düzenlenen Karakeçili İlçe Kongresine katılan Karakaya, Türkiye`de MHP`nin misyonuna ihtiyaç duyulduğunu belirterek, bu misyonun 2015 seçimlerinde iktidara geleceğini söyledi. Türkiye’nin MHP’ye şiddetle ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Karakaya, “Tuzağa düşürülmeyen hiçbir değerimiz kalmadı. Bayrağımız, dilimiz, imanımız şirk tuzağına düşürüldü” dedi.

TÜRKİYE DİYE BİR ŞEY KALMADI

Türkiye diye bir şey kalmadığını ve değiştiğini savunan Karakaya, "Tuzaklar ülkesi yaptılar. İnsanımız, milletimiz, tüm değerlerimiz tuzağa düşürüldü. Millet bölünme tuzağına düşürüldü. Devlet çözüm tuzağına, egemenliğimiz silah bırakma tuzağına, ekonomimiz orta gelir tuzağına düşürüldü. Tuzağa düşürülmeyen hiçbir değerimiz kalmadı. Bayrağımız, dilimiz, imanımız şirk tuzağına düşürüldü. Tüm bu tuzaklardan çıkmamız lazım. Ülke ciddi bir tuzak içerisinde" dedi.

BEKİR BAL, İLÇE BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

Karakaya, Karakeçili`de birinci parti oldukları takdirde, Türkiye`de de iktidara geleceklerini öne sürdü. Seçime tek liste olarak giren Bekir Bal, ilçe başkanlığına seçildi. Karakaya, kongrenin ardından beraberindeki Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Halil Öztürk ve Selçuk Coşkun, İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ile Karakeçili Yörükler Türkmenler Kültür Derneğini ziyaret etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız